Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penyediaan Makanan C29 / Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Fa29 / Penolong Pegawai Veterinar G29 / Penolong Jurutera Ja29 / Penolong Pegawai Keselamatan Kp29 / Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 / Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat S29 / Penolong Akauntan W29 / Penolong Juruaudit W29 Kertas I - Umum - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 Oktober 2019 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2½ Jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan