Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Kebudayaan B41 / Pegawai Teknologi Maklumat F41 / Pegawai Keselamatan Kp41 / Pegawai Hal Ehwal Islam S41 Kertas I - Umum - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 Oktober 2019 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengah Hari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan