Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Veterinar G29 Kertas II - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 31 Oktober 2019 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Kesihatan