Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Pembantu Tadbir (Perkeranian/operasi) N19 Kertas I - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 April 2019 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2½ Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan