Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Pembantu Keselamatan Kp19 Kertas II - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan