Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Pegawai Kewangan W41 Kertas I - Umum - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 April 2019 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk