Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Institut Penyelidikan Perubatan Molekul) - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Kesihatan