Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Pustakawan S19 Kertas II 28 November (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Pustakawan S19 Kertas II Tarikh : 28 November (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk