Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas II 3 Mei 2018 (Khamis) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas II Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tgh (3 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan