Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas II 28 November 2018 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas II Tarikh : 28 November 2018 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tgh (3 Jam) Tempat : Kampus Induk