Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas I 2 Mei 2018 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas I Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan