Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Setiausaha Pejabat N19 Pengambilan Nota/Nota Rintas 30 p.s.m. (Bahasa Malaysia) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 2.30 petang Tempat : Kampus Kesihatan