Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan Kp19 Kertas II (Amali) - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 9.00 pagi - 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Padang Kawad, Kampus Induk