Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan Kp11 Kertas II (Teori) - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 2.30 petang – 4.30 petang (2 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan