Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan Kp11 Subjek Utama (Kumpulan D) Kertas I - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 April 2019 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan