Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Laut A19 / Jurufotografi B19 / Pembantu Veterinar G19 / Pembantu Keselamatan Kp19 / Pembantu Penerbitan N19 / Pembantu Penyediaan Makanan N19 / Pembantu Setiausaha Pejabat N19 / Pembantu Hal Ehwal Islam S19 / Pembantu Pustakawan S19 / Pembantu Akauntan W19 Subjek Utama (Kumpulan C) Kertas I - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 April 2019 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan