Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penyediaan Makanan C29 / Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Fa29 / Penolong Jurutera Ja29 / Penolong Akauntan W29 Kertas I - Umum - 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 April 2019 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan