Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas I 27 November 2018 (Selasa) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 Kertas I Tarikh : 27 November 2018 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengah Hari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk