Peperiksaan Perkhidmatan Setiausaha Pejabat N29 Kertas II 3 Mei 2018 (Khamis) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Setiausaha Pejabat N29 Kertas II Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk