Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir N29 Kertas I 27 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 27 November 2018 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan