Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Penolong Pegawai Tadbir Kertas I 2 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan