Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Penolong Pegawai Penerbitan N29 Kertas II 19 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2017)
Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan