Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19 Kertas II 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan