Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Pembantu Tadbir (Perkeranian/operasi) N19 Kertas I 18 Julai 2017 (Selasa) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Pembantu Tadbir (Perkeranian/operasi) N19 Kertas I Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2½ Jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan