Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Gunasama Kumpulan B Kertas I - Umum 18 Julai 2017 (Selasa) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penerbitan N29 / Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 / Penolong Akauntan W29 / Penolong Pustakawan S29 / Penolong Pegawai Keselamatan Kp29 Kertas I - Umum Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk,