Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Pusat Pengajian Sains Fizik) 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Pusat Pengajian Sains Fizik) Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk