Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan Kp19 Kertas II (Teori) 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 2.00 petang – 4.00 petang (2 jam) Tempat : Kampus Induk