Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan Kp19 Kertas II (Amali) 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Padang Kawad, Kampus Induk