Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II (Teori) 28 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 28 November 2018 (Rabu) Masa : 2.30 petang – 4.30 petang (2 jam) Tempat : Kampus Induk