Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II - Amali - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan