Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II (Amali) 28 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 28 November 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi Tempat : Kampus Induk