Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B41 / Pegawai Kebudayaan B41 / Pegawai Teknologi Maklumat F41 / Pegawai Hal Ehwal Islam S41 / Pegawai Kewangan W41 Kertas I – Umum 27 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 27 November 2018 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan