Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B29 /Artis Budaya B29 / Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penyediaan Makanan C29 / Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29 / Penolong Jurutera Ja29 / Penolong Pegawai Keselamatan KP29 / Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29 / Penolong Pustakawan S29 / Penolong Akauntan W29 Kertas I – Umum 2 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan