Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29 / Penolong Jurutera Ja29 / Penolong Pegawai Belia & Sukan S29 / Penolong Akauntan W29 Kertas I – Umum 27 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 27 November 2018 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan