Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (Psl) Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penerbitan N29 / Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 / Penolong Akauntan W29 / Penolong Pustakawan S29 / Penolong Pegawai Keselamatan KP29 Kertas I – Umum 2 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan