Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Setiausaha Pejabat N19 Trengkas Kepantasan 30 P.s.m. (Bahasa Malaysia) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Setiausaha Pejabat N19 Trengkas Kepantasan 30 P.s.m. (Bahasa Malaysia)