Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Pusat Pengajian Sains Kajihayat) 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk