Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Pusat Pengajian Sains Kajihayat) 28 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 28 November 2018 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk