Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan Kp11 Kertas II (Teori) 18 Julai 2017 (Selasa) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan Kp11 Kertas II (Teori) Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan