Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan Kp11 Kertas II Amali 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan Kp11 Kertas II - Amali Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan