Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Jurutera Ja29 Kertas II (Elektrik & Elektronik) 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Jurutera Ja29 Kertas II (Elektrik & Elektronik) Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk