Peperiksaan Perkhidmatan Gunasama Kumpulan C Kertas I - Umum 20 Julai 2017 (Khamis) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Laut A19 / Jurufotografi B19 / Juruteknik Komputer Ft19 / Pembantu Veterinar G19 / Pembantu Keselamatan Kp19 / Pembantu Penyediaan Makanan N19 / Pembantu Pustakawan S19 / Pembantu Akauntan W19 Kertas I - Umum Tarikh : 20 Julai 2017 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan