Peperiksaan Perkhidmatan Gunasama Kumpulan A Kertas I - Umum 18 Julai 2017 (Selasa) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B41 / Pegawai Kebudayaan B41 / Pegawai Penerbitan N41 / Pegawai Teknologi Maklumat F41 / Pengurus Asrama N41 / Pegawai Keselamatan Kp41 / Pegawai Kewangan W41 Kertas I - Umum Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan