Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Pusat Pengajian Sains Fizik) 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengahari (3 jam) Tempat : Kampus Induk