Peperiksaan Perkhidmatan Juruteknik Komputer Ft19 Kertas II 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Juruteknik Komputer Ft19 Kertas II Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2½ Jam) Tempat : Kampus Induk