Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 Kertas II 19 Julai 2017 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 Kertas II Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tgh (3 Jam) Tempat : Kampus Induk