Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Laut A19 Kertas II - Mei 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2019)
Tarikh : 2 Mei 2019 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk