Peperiksaan Perkhidmatan Artis Budaya B19 Kertas II Bahagian II: Amali (Bakat Kesimanan) 3 Mei 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 3.00 ptg – 4.00 ptg (1 jam) Tempat : Kampus Induk