Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B29 Kertas II (Teori) 19 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Pereka B29 Kertas II (Teori) Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 10.30 Pagi (1 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk