Peperiksaan Perkhidmatan Artis Budaya B29 Kertas II (Amali) 19 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Artis Budaya B29 Kertas II (Amali) Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 10.00 Pagi – 11.00 Pagi (1 Jam) Tempat : Kampus Induk